. imv 1600

IMV

IMV - NOVO MESTO

 

LOGOTIP, ki krasi vozila edine tovarne v bivši YU in sedaj v SLOVENIJI, ki je izdelovala lastna vozila.

SMRČEK

NAJINEMU IMV-ju JE IME

SMRČEK.

No, resnici na ljubo, ko ga takole pogledaš, mu zares drugačnega imena niti ne bi mogla dati.

ZAKAJ IMV ?

KAKO TO, DA SVA SE ODLOČILA ZA IMV.
Preprosto zato, ker je avto slovenski, naš proizvod in sva želela ohraniti nekaj, kar je plod našega znanja in na to, sva tudi ponosna.

Kaj pa sedaj, ko ga imava ?

Kaj početi s starodobnikom ?
19.07.2011 sva po letu dni prenove, končno uspela registrirati najinega Smrčka. Prenovo si lahko ogledate v rubriki OBNOVA. Pridobiti sva morala tudi homologacijo. Smrček je bil namreč gasilsko vozilo. Rekli so mu celo specialno, na kar je bil zelo ponosen. Pa je bila edina razlika v tem, da je imel na strehi prtljažnik, z modro lučko in sirenami. Homologacija je morala biti in pika.....čeprav sva ga že kupila brez tega. Sedaj je smrček osebno vozilo, namenjeno za prevoz oseb in to kar osem - ta velikih. Kaj početi z njim ? Najprej bova, po nasvetu mehanika, opravila nekaj izletov po bližnji okolici, da se lahko pokvari še tisto, kar se misli. Kako je Smrček narejen, si lahko pogledate v rubriki IMV 1600. Nato so načrti že bolj korajžni. Smrček bo sigurno priden in bo kmalu spoznal našo Slovenijo, nato pa se bo pognal tudi čez mejo in delal konkurenco mnogo številčnejšim VW-jim ( T1, T2....) Že na prvi poskusni vožnji okoli Šempetra v Savinjski dolini, je imel Smrček na parkiriščih takoj veliko občudovalcev in marsikdo izmed njih, se je spomnil otroških let. Kako tudi ne, bil je reševalec, pa miličar, seveda gasilec ( po nekod je še danes ) torej........spremljajte Smrčkove dogodivščine, bolj kot bo priden, več bo fotografij in člankov v rubriki POTOVANJA. V zadnji rubriki NAJ SLIKE si lahko pogledate fotografije, ki so nastale na izletih in so nama še posebej všeč. Posnete so bile s fotoaparatom Canon Powershot 120 IS.

 

ON THE ROAD AGAIN.....ZOPET NA CESTI.....SI ZAPOJEMO.

SMRČEK - GOST V ODDAJI NAVIGATOR KARAVANING NA TV3

 

vir: Tv3Medias in Mitja Tavčer

 

Autodoc.si Rezultat iskanja slik za rezervni avtodeli 24

 

 

 

SMRČKU LAHKO TUDI PIŠETE

  • če vas zanima še kaj o njemu.
  • morda vozite njegovega bratca
  • ga opozorite na srečanja IMV
  • mu predlagate potovanje
  • ga pridete obiskat
ZAHVALA PRIJATELJEM
 
Smrček se želi prav prisrčno zahvaliti tudi prijateljem, ki so mu v tem letu pomagali, da je ponovno tako na zunaj, kot v notranjosti postal pravi lepotec.

SMRČKOVO VREME

 

Vreme

 

 

 

Smrček ob nakupu